Tenis – Tragerea la sorţi a meciurilor turneului Năstase Ţiriac Trophy va avea loc sâmbătă la Arenele BNR

Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy va avea loc, sâmbătă, de la ora 15.00, la Arenele BNR, informează Mediafax. Cu ocazia tragerii la sorţi, organizatorii şi oficialii ATP vor susţine şi o conferinţă de presă în cadrul căreia vor fi anunţate numele celor trei jucători care vor beneficia de wild-card-uri.
Spectatorii prezenţi în tribunele Arenelor BNR vor putea câştiga numeroase premii oferite de sponsorii turneului. Astfel, sponsorul oficial BRD-Groupe Societe Generale lansează un concurs inedit cu un premiu constând în bani.
Ilie Năstase, împreună cu alţi jucători ai turneului, va arunca cinci mingi de tenis în tribunele terenului central, în fiecare zi de turneu. Spectatorii care vor prinde mingile şi vor veni cu ele la standul BRD din Tennis Village intră automat la tragerea la sorţi care va stabili câştigătorul sumei de 500 de euro. Acesta va fi desemnat înaintea ceremoniei de premiere a finalei de simplu.
De asemenea, Vodafone România oferă spectatorilor şansa de a câştiga o excursie pentru două persoane la primul turneu din lume disputat pe zgură albastră, Mutua Madrid Open. Toţi utilizatorii care cumpără cel puţin un produs sau serviciu de la reprezentanţii Vodafone de la standul special amenajat în incinta Arenelor BNR, în perioada 21-28 aprilie, participă la tombolă pentru câştigarea marelui premiu.
Câştigătorul va intra în posesia a două bilete la finala turneului de la Madrid din luna mai şi va avea asigurate două bilete de avion şi cazare. Numele câştigătorului va fi desemnat în 28 aprilie înainte de ultimul meci al zilei, la standul din Tennis Village.
BRD Năstase Ţiriac Trophy 2012, dotat cu premii în valoare de 398.250 de euro, se va desfăşura în perioada 21-29 aprilie la Arenele BNR din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.