Tenis – Victor Crivoi a fost eliminat în primul tur la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Victor Crivoi a părăsit astăzi BRD Năstase-Ţiriac Trophy, fiind învins de estonianul Jurgen Zopp, scor 3-6, 3-6, informează gsp.ro. La tragerea la sorţi a tabloului, Victor părea să fie tenismanul român cu cele mai mari şanse de a ajunge în turul doi. Urma să întîlnească un adversar venit din calificări. Chiar şi cu trei meciuri disputate în ultimele trei zile, Zopp s-a dovedit a fi un adversar redutabil.
Game-urile dintre cei doi sînt echilibrate, iar Victor primeşte cadou o minge de break. O iroseşte însă. Estonianul este mai norocos. Se chinuie ceva, dar la a şasea tentativă îi sparge serviciul românului. Suficient pentru un 6-3.
Setul doi este mult mai echilibrat, iar Crivoi pare determinat să ajungă pentru a patra oară în turul doi la Romanian Open. Mult mai agresiv şi împins de la spate din tribună de Andrei Pavel, Victor obţine două mingi de break.
Zopp are însă un serviciu puternic şi le anulează pe amîndouă. În loc să fie 4-2 pentru Victor, scorul devine 3-3 şi, inevitabil, 4-3 pentru estonian, care face break-ul.
Sleit parcă de puteri, Victor îşi mai pierde o dată serviciul, iar estonianul se impune cu un dublu 6-3.
Jurgen Zopp va juca în turul doi cu învingătorul dintre Daniel Brands şi Ivan Dodig.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.