TORJE E BUN, DAR NU PREA

Antrenorul echipei Udinese, Francesco Guidolin,  a declarat, la Sky Sport, după remiza din meciul cu formaţia Lazio Roma, scor 2-2, că atacantul Gabriel Torje trebuie să mai crească. “Torje trebuie să mai crească, pentru că vine dintr-un campionat diferit. El trebuie să se adapteze la realitatea din fotbalul nostru”, a spus Guidolin.

Site-ul calciomercato.it, care i-a acordat nota 6 internaţionalului român, a scris următoarele: “Torje s-a sacrificat foarte mult pentru a-i ajuta pe mijlocaşi. A făcut mare risipă de energie”.

Site-ul calcioa.it şi agenţia Datasport l-au notat cu 5 pe Torje. “Românul a dat o pasă decisivă pentru Isla, dar asta este prea puţin”, a scris calcioa.it.

“Torje a încercat să-şi găsească poziţia ideală, dar antrenorul se aştepta la mai mult de la el. Încă nu este pregătit să suplinească absenţa lui Di Natale. Are de partea lui tinereţea”, a notat Datasport.

Gabriel Torje a jucat 65 de minute în partida pe care echipa Udinese a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Lazio Roma, în etapa a 16-a din Serie A.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.