TORJE L-A DISPERAT PE CHIVU

Udinese s-a impus sâmbătă pe „Giuseppe Meazza“ în faţa lui Inter Milano, scor 1-0 (Isla ’73), partida contând pentru etapa a 14-a din Serie A. Atât Chivu, cât şi Torje, au fost titulari la cele două echipe, niciunul dintre ei neterminând meciul pe teren. Torje a fost înlocuit primul, în minutul 61, în timp ce Chivu a ieşit de pe teren în minutul 79. În finalul partidei, Di Natale (‘86) şi Pazzini (‘89) au ratat câte un penalti, iar Zanetti (‘85) şi Feronetti (‘89) au fost eliminaţi.

Interesant a fost însă duelul românilor Gabriel Torje şi Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei ieşind destul de „şifonat“. „Chivu a avut intrări neglijente şi a fost neconvingător în apărare. N-a participat deloc în atac şi a fost parţial responsabil pentru golul lui Isla, pentru că se afla poziţionat prost. A scăpat cu noroc de avertisment după ce l-a lovit cu cotul pe Torje“, a scris goal.com. „Torje a primit câteva lovituri în prima repriză şi asta i-a afectat jocul. A arătat multă dorinţă, dar pasele decisive au fost date greşit. A fost schimbat după pauză“, a mai scris goal.com, care i-a acordat nota 5,5 lui Gabi Torje şi 5 lui Cristi Chivu.
„Mă bucur că am câştigat un meci greu împotriva unei echipe puternice. Sunt bucuros pentru realizările mele, dar nu asta contează. Am luat trei puncte, suntem la conducere şi trebuie să continuăm aşa. E important să fim primii, suntem jucători tineri la echipă şi avem nevoie de încredere“a declarat Torje după meci.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.