Trupa lui Bondrea, egal cu gugulanii

Divizionara secundă Gaz Metan Severin a obţinut o remiză, scor 1-1 (0-1), în partida disputată astăzi, pe terenul de la Termo, în compania grupării Autocatania Caransebeş (locul 5 în C5), pregătită de Ion Ibric. Cei care au deschis scorul au fost oaspeţii, dintr-o lovitură de la 11 metri, transformată de Suru (‘2), venită în urma unui henţ în careu comis de Bozidar Cosic. Golul egalizator a venit în repriza secundă, autor Paul Abba (‘53). Severinenii şi-au trecut în cont şi o lovitură de pedeapsă, ratată însă de Silviu Bălace (‘75), dar şi o bară, prin ultimul venit, fundaşul dreapta Bogdan Mustaţă.
Antrenorul găzarilor, Marian Bondrea, a început partida cu: Şteţca – Mirescu, Bălău, Cosic, Giurgiu – Neacşa, Mitic, Dandea, Bălace – Moutinho – Vancea. Pe parcurs au mai intrat: M. Neagoe – Mustaţă, Abba, Trifu, Marin, Rioşanu, Olah, L. Rusu, Şaim, I. Mitroi.
,,A fost un joc şi cu bune şi cu rele. S-a văzut angajament, atitudine bună, problema a fost că s-a ratat mult, un penalti, două lovituri indirecte din careu… Mai este suficient timp ca să remediem această problemă, mai ales că pentru noi a venit bine amânarea aceasta, pentru că nu am lucrat suficient pe teren, ci pe sintetic. E cert că vom mai avea două jocuri amicale, dar nu s-au stabilit momentan adversarele’’, a concluzionat Marian Bondrea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.