UEFA s-a răzgândit în privinţa pandurilor

UEFA Logo

UEFA a comunicat ieri clubului Pandurii Târgu Jiu că va juca în deplasare primul meci din turul II al preliminariilor Liga Europa şi nu pe teren propriu, cum fusese stabilit prin tragere la sorţi, a anunţat site-ul oficial al gorjenilor. Conform informării UEFA, Pandurii Târgu Jiu ar putea juca primul meci din turul II al preliminariilor Europa League pe 16 iulie dacă formaţia calificată în turul II va fi Levadia Tallin. În cazul în care se va califica echipa din Ţara Galilor, Bala Town, atunci primul joc din turul II se va disputa pe 18 iulie.
Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu au încheiat aseară cantonamentul din Austria şi au plecat spre România imediat după ultimul meci amical, disputat în compania formaţiei Raba ETO Gyor, care s-a desfăşurat după închiderea ediţiei. Până acum, în Austria, oltenii au obţinut trei victorii, 1-0 cu First Vienna, 1-0 cu Săgeata Năvodari şi 2-0 cu FC Kaposvari, un egal, 2-2 cu Amkar Perm, şi o înfrângere, 0-4 cu Kuban Krasnodar. Revenită astăzi în ţară, delegaţia vicecampioanei va poposi pentru două zile la Timişoara, abia vineri urmând să se ajungă la Târgu Jiu. Jucătorii olteni vor fi liberi sâmbătă, iar duminică va avea loc reunirea şi se va demara pregătirea meciului din preliminariile Europa League.
Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat ieri că fundaşul Bogdan Unguruşan a prelungit pentru încă doi ani contractul cu vicecampioana României.
Clubul Pandurii Târgu Jiu a avut ieri parte de un control amănunţit din partea Gărzii Financiare. Mai mulţi poliţişti şi comisari ai Gărzii Financiare din Gorj au descins la sediul clubului pentru a verifica o serie de acte financiar-contabile, în baza unei plângeri depuse de conducerea Complexului Energetic Oltenia. Conducerea clubului gorjean a anunţat că va organiza astăzi, de la ora 12.00, o conferinţă de presă la sediul clubului din strada Victoriei, la întâlnirea cu reprezentanţii mass-media prezentându-se preşedintele Consiliului de Administraţie, Marin Condescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.