Unii s-au umplut ieri de bani. Intră şi tu în joc

Mihai Manole intră-n bani la European Poker Tour Berlin

Desi mai are doar 48.000 de fise, acestea însumând doar opt blinduri, Mihai Manole este singurul român care a reuşit să meargă mai departe la EPT Berlin şi a intral pe locurile plătite asigurându-şi un premiu minim de 7.500 de euro. Ceilalţi doi români, Ramon Demon Cserei alias “ramondemon77″ şi Dan Murariu alias “Agentul”, care ieri erau la mesele de poker, au fost eliminaţi, putând să reziste între primi 112 jucători şi implicit un loc plătit.
După încheierea celei de a doua zi, Anton Wigg este jucătorul cu cele mai multe mai multe fise strânse, fostul campion reuşind să facă un joc excelent, plin de ispiraţie în anumite momente cheie ale jocului.

Eşti gata de PokerFest România?
În acest weekend va începe o nouă etapaă PokerFest România, organizată la Piatra Neam, la Hotel Central Plaza, informează pokernews.com. La Maine Eventul de 500+50 euro şi-au asigurat deja prezenţa zeci de jucători prin sateliţi desfăşuraţi on-line, iar alţii o pot face doar cu o parte din „buy in” cu ajutorul a încă doi sateliţi ce se desfăşoară zilele acestea la acelaşi hotel nemţean. Pentru un „buy-in” de numai 120 de ronavand la dispozitie rebuy-uri şi addon. Turneul este unul „second chance”, ceea ce înseamnă că oricine iese în primele niveluri poate să se reînregistreze şi să înceapă o nouă cursă spre masa finală sau chiar spre titlu.

Grupaj realizat de Cristi Vasile; foto: zut.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.