Universitatea Craiova a fost exclusă din fotbalul românesc!

Soarta Universităţii Craiova a fost pecetluită! Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a propus în cadrul şedinţei de astăzi a Adunării Generale, susţinută la Casa Fotbalului, excluderea Universităţii Craiova din fotbalul românesc. Votul a fost unul neverosimil: 5 împotriva excluderii, 18 abţineri şi 168 pentru.
După numărarea voturilor, Mircea Sandu a propus ca la Craiova să fie fondat un nou club, care să evolueze în Liga a II-a şi care să aparţină autorităţilor locale. „Ţinând cont de jucătorii care s-au lansat la Craiova, acel oraş merită un loc în Liga a II-a. Suporterii nu pot să sufere din cauza unui singur om”, a spus Mircea Sandu, conform prosport.

Update:

Rodion Cămătaru şi Sorin Cîrţu, fostele glorii ale Craiovei, iau parte la Adunarea Generală a FRF. Cel mai probabil, în jurul celor doi se va crea noul club al Craiovei.

„Nu este normal ca o întreagă comunitate să aibă de suferit din cauza unei singure persoane. Propun Adunării Genarale să acorde un loc în Liga a II-a oraşului Craiova, urmând ca numele să fie stabilit. Domnule Sorin Cârţu (n.r. – fostă glorie a Universităţii Craiova, prezent în sală), constituiţi o nouă echipă formată din foste glorii, autorităţi locale şi oameni de afaceri, pentru că federaţia v-a dat acest drept astăzi. Domnilor, vă mulţumesc, pentru că oraşul Craiova a primit un nou club”, a spus preşedintele FRF, Mircea Sandu.

Dumitru Dragomir: ”Vă felicit pentru decizia dezafilierii Craiovei”

Hotărîrea lui Mircea Sandu a fost aprobată de Adunarea Generală. ”O decizie dreaptă pentru o societate nouă”, a spus Sandu. FRF va da în judecată ANS deoarece a eliberat Certificatul de Identitate Sportivă pentru Universitatea Craiova.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.