VÂLCENII AU TERMINAT TURUL ÎN GENUNCHI

Dorinţa de victorie a vâlcenilor în partida cu FC Timişoara nu a fost suficientă, valoarea şi experienţa bănăţenilor fiind factorii care au stabilit totul în partida de duminică, din Zăvoi, contând pentru etapa a 15-a din Liga a II-a, seria Vest. CSM Vâlcea a pierdut la limită, scor 0-1 (Axente ‘72), rezultat în urma căruia formaţia olteană a terminat turul pe antepenultima poziţie din clasament.


Plecanciuc: Am arătat că se poate

Căpitanul CSM-ului în absenţa lui Pârvu, fundaşul central Florin Plecanciuc spune că Vâlcea a jucat de la egal la egal cuTimişoara.

„S-a văzut experienţa Timişoarei, noi am avut ocazii, dar nu am marcat, suntem o echipă tânără. Am arătat că se poate, am jucat de la egal la egal cu Timşoara, după o pregătire bună la iarnă, vom arăta ca o echipă adevărată. Şi jocul nostru din prima repriză şi unele momente din partea secundă, suntem încrezători, suntem dispuşi la efort, din retur o vom scoate la capăt. Nu este locul nostru cel pe care suntem acum în clasament. Ni se oferă toate condiţiile, nu avem nimic de reproşat, depinde de noi să ne salvăm de la retrogradare”, a spus şi fundaşul vâlcenilor, Florin Plecanciuc, pentru liga2.ro.

Velcea: Vâlcea a fost singura echipă care a jucat fotbal

Evoluţia bună a CSM-ului a fost lăudată de tehnicianul oaspeţilor, Valentin Velcea.

„Vâlcea practică un joc plăcut ochiului, vertical, o felicit, a fost singura echipă din Liga a II-a care a jucat fotbal contra noastră, în plus, este o echipă foarte tânără. Mă bucur pentru rezultat, aveam foarte mare nevoie în acest final de tur, s-a văzut echipa mai matură, Timişoara are în componenţă jucători care oricând pot decide un meci. După retrogradarea nemeritată a echipei, ne-a fost foarte greu, numai eu şi clubul ştiu prin ce am trecut ca să readucem moralul jucătorilor, să înţeleagă că totuşi a aterizat în Liga a II-a şi trebuie să facem faţă. E greu pentru vicecampioana României să şti că joci în preliminariile Ligii campionilor, apoi, după o lună, să te remontezi în Liga a II-a. Avem o iarnă liniştită, vom evalua jucătorii, vom avea bine stabilite ţintele, cu încetul, cred că în retur, Timişoara o să arate ca o echipă de Liga I”, a spus Velcea.

CSM Vâlcea: Tufişi – Zaharia, Plecanciuc, Popescu, Vătăjelu (‘89, Al. Ionescu) – Văduva (‘62, O. Vasile), Mitu (‘78, Vlăduţi), Roşca, Pribac – Stoica, Gogoşoiu. Antrenor: Marius Mitu.

FC Timişoara: Lepmets – Mera, Scutaru, Ilie, Sepsi – Chiş (’37, Tameş), Gorobsov, Dobricean (’80, Fuchs), Curtean (’62, Axente) – Goga, Ricketts. Amtrenor: Valentin Velcea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.