VICA VREA SĂ I-O TRAGĂ LUI PIŢURCĂ ŞI ÎN INSTANŢĂ

După scandalul cu Adrian Mititelu în care este acuzat că a distrus Universitatea Craiova, Victor Piţurcă continuă să facă furori după ce a fost chemat în judecată de o fostă balerină cu origini sovietice pentru stabilirea paternităţii fiului ei în vârstă de 4 ani.

Presa mondenă a susţinut încă de acum doi ani că selecţionerul primei reprezentative a avut o relaţie extraconjugală cu fosta dansatoare dintr-un club bucureştean timp de mai bine de 10 ani din care a rezultat şi un copil, Edan, care însă poartă numele mamei.
Piţurcă s-a despărţi de Victoria şi nu a recunoscut copilul, astfel că basarabeanca a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 5 la sfârşitul anului 2011, pe 27 decembrie, pentru stabilirea paternităţii, primul termen de judecată fiind programat pe 2 februarie.


Fazele procesului
În prima etapă, magistraţii urmează să decidă dacă cererea de chemare în judecată a Victoriei Blochina este una admisibilă sau se va respinge fără a se intra pe fondul cauzei, informează romanialibera.ro. Asta pentru că un proces de paternitate se poate deschide fie la un an de la naşterea copilului sau cel târziu la un an de la finalizarea concubinajului dintre părţi.
Dacă Blochina s-a încadrat în aceste termene, dezbaterea va trece la fondul cauzei. Aici ca şi probe, se va face un test de paternitate.
De asemenea, fosta balerină poate propune martori care să dovedească faptul că între ea şi Victor Piţurcă a existat şi un alt tip de relaţie decât de posibilă prietenie.
Cum cele două părţi se învârt în anturaje înalte, procesul are perspective de a fi unul spectaculos din punctul de vedere al martorilor chemaţi în sala de judecată, mai spune sursa citată.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.