Vigariu şi Velcovici, pregătiţi să doboare Luceafărul

Cursa pentru podium rămâne deschisă, cel puţin aşa crede Alin Vigariu. Fundaşul dreapta al formaţiei ALRO Slatina a spus că lupta pentru atingerea obiectivului continuă şi aşteaptă un succes în partida de sâmbătă, cu Luceafărul Oradea.

„Ca şi la Divizia A, nu a apărut o echipă pentru locul trei care să se desprindă. Sunt rezultate şi rezultate. E adevărat că ne-am îndepărtat puţin, dar nu cred că s-a încheiat lupta pentru locul trei. Avem un meci greu, cu o echipă destul de bună, Luceafărul. Vor veni să scoată maximum, sunt sigur de asta. Însă noi am demonstrat că pe teren propriu suntem o echipă destul de bună şi sperăm să luăm cele trei puncte”, a spus Viga, pentru Olt TV.

Un alt fotbalist sosit la Alro în pauza competiţională, Gabriel Velcovici, crede că misiunea formaţiei slătinene nu va fi una uşoară. „E o luptă grea, iar dacă nu luăm puncte din deplasare, n-avem cum să rămânem acolo, în faţă. Urmează un meci acasă, sperăm să continuăm cum am început acest retur, să nu pierdem puncte pe teren propriu. Dacă pe terenuri adverse nu putem să luăm, să câştigăm măcar acasă”

Luceafărul Oradea, Mureşul Deva, Juventus Bucureşti, CSM Râmnicu Vâlcea şi Gloria Bistriţa sunt echipele pe care ALRO le va întâlni pe stadionul „1 Mai” până la finalul sezonului. În deplasare, elevii lui Sorin Cârţu şi Mircea Irimescu vor avea ca adversare formaţiile Chindia Târgovişte, FC Argeş şi FC Bihor. Slătinenii urmează să primească şi trei puncte la „masa verde“, ca urmare a retragerii din campionat a celor de la Arieşul Turda.

 Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.