Vişa şi-a prelungit contractul cu ALRO până în 2013

Fundaşul central Bogdan Vişa (foto, stânga) se află în perioada de recuperare, după ce înainte de startul returului a suferit o accidentare gravă, jucătorul fiind supus unei artroscopii, medicii hotărând că are nevoie de o reconstrucţie a ligamentului încrucişat. În ciuda accidentării, care l-a ţinut deja două luni departe de terenul de joc, Bogdan Vişa şi-a prelungit contractul cu Alro.
În urmă cu câteva săptămâni, preşedintele executiv de la Alro, Jean Niţulescu, declara că a prelungit contractele la doi jucători, negocierile fiind purtate încă din noiembrie.
„Am discutat în noiembrie cu doi jucători, care au prelungit, cu restul nu o să vorbim până ce conducerea tehnică nu se pronunţă. În funcţie de rezultate şi aportul lor o să ne hotărâm. Nu contează unde au jucat, actuala conducere tehnică va face nişte evaluări”, a spus Niţulescu.
Unul dintre jucătorii care şi-au prelungit contractul cu Alro Slatina este Bogdan Vişa, fotbalist apreciat de Jane Niţulescu. Şeful de la Alro a spus în repetate rânduri că Vişa a fost jucătorul cu cele mai constante evoluţii de la Alro Slatina, iar accidentarea sa a fost o pierdere, Niţulescu fiind descoperit pe acest post, aducându-l în ultimul moment pe Muscă. Înţelegerea fotbalistului expira în vara acestui an, iar Vişa a acceptat prelungirea contractului până în vara lui 2013.
„Am prelungit contractul cu Alro Slatina, care îmi expira în vară, pentru încă un sezon”, a spus Vişa.

Recuperare cu fizioterapeut de Liga I

Vişa îşi continuă şedinţele de recuperare şi speră ca în două săptămâni să înceapă alergările uşoare, iar în trei luni să revină pe teren. Şedinţele sunt făcute cu fizioterapeutul echipei Gaz Metan Mediaş.
„Recuperarea merge foarte bine, sunt pe mâna fizioterapeutului echipei Gaz Metan Mediaş. Sper ca în două săptămâni să încep alergările, iar în trei luni să pot intra la joc. Am început recuperarea în urmă cu două luni, dacă mai fac încă trei, şi totul decurge bine, după cinci luni sper să intru în program normal”, a spus Bogdan Vişa optimist.

Sursa: gazetanoua.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.